Logo

Belægninger

PROFFESIONELT BELÆGNINGSARBEJDE

Vores professionelle belægningsarbejde er nøglen til at transformere udendørs rum med både skønhed og funktionalitet. Med års erfaring i ryggen ved vi, at korrekt belægning er afgørende for en langvarig og attraktiv udendørs overflade. 

Vores dedikerede hold af eksperter bruger de bedste materialer og teknikker for at levere skræddersyede løsninger, der passer til dine behov. Uanset om det drejer sig om indkørsler, terrasser, stier eller gårdspladser, er vores mål at skabe holdbare og smukke resultater. Vi tager højde for design, kvalitet og din personlige smag i hvert projekt. 

Belægning med betonfliser

Betonløsninger er populært i haverne, især belægninger med store fliser hitter. Vi arbejder med alle typer betonsten til gangstier, indkørsler og parkeringsområder mv.

Få inspiration hos vores leverandører

For at opnå en holdbar belægning skal der vælges de rette betonmaterialer eller naturstensmateriale i korrekt lagtykkelse fra en anerkendt leverandør.
Se f.eks. vores leverandørers udvalg IBF – TCT og RC Beton.

Belægning med granitskærver

Farverne er utallige: Hvide, sorte, rødlige, blå og sorte for at nævne nogle.

Størrelsen eller rettere sorteringen ligger på granitskærver typisk som 4-8 mm, 8-16mm, 16-24mm, 16-32mm og 32-64mm.

Granitskærver anvendes typisk hvor man skal opnå et prisstærkt og smukt overfladelag i f.eks. indkørsler. Granitskærverne er et fint og mere moderne alternativ til perlesten. Granitskærvernes kantede egenskaber giver tilmed en mere fast overflade, og er derfor meget egnede hvor der er kørsel.

Belægning med pigsten

Det kræver stor håndværksmæssig kunnen at få det rigtige udseende og den rette holdbarhed i en knoldebrolægning. Pigstenene udvælges og sorteres omhyggeligt som arbejdet skrider frem, og stenene sættes på kant for at sikre stabiliteten. Pigsten har mange anvendelsesområder. Den kan bruges til havestier, indgangspartier, indkørsler etc, og løsningerne giver ofte et klassisk/romantisk udtryk.

Pigsten kan mikses med f.eks. brosten eller chaussesten, eller som et bånd ved siden af betonfliser, hvis man ønsker et område med jævnt underlag. Vi har mange idéer, så kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om mulighederne med knoldestensbelægning.

Belægning med brosten

Vi har erfaring med alle former for arbejde med brosten og mulighederne er mange:

Som kantsten langs veje eller som en smuk afgrænsning mod bede.

Brosten anvendes også med fordel som trinkanter på trapper, her kombineres typisk med chaussesten på trædefladen. Brosten bruges også ofte sammen med betonfliser i haven og er også pæne og velegnede hvis du har vand i haven. Brosten i haven er en flot og eksklusiv belægning, evt. sammen med granitskærver.

Belægning med chaussesten

Et at de mere almindelige er: “halvforbandt” hvor rækkerne af sten ligger forskudt for hinanden, Et endnu mere eksklusivt udtryk opnås ved at sætte stenene i buer med v-mønstre, hvor 2 linjer mødes diagonalt og som påfuglemønster, der minder om påfuglens smukke fjerpragt.

​En cirkulær terrasse udført i chaussesten vil altid blive en meget smuk og iøjnefaldende løsning, og pryde såvel det klassiske som det moderne anlæg.

Chaussesten kombineres ofte med betonfliser i en københavner-belægning hvor et bånd af chaussestenene omkranser fliserne. Kombinationsmulighederne er mange, og der kan også lægges 4 mindre fliser kvadratisk med én, eller flere rækker af chaussestensbånd, som i en københavner-belægning.

Scroll to Top

MENU

JP ANLÆG

Siden

Services