Logo

OM OS

HVEM ER VI?

JP-Anlæg blev stiftet i 2019 af anlægsgartner Jimmi Primdahl, som fungerer som daglig ejerleder. Jimmi har en solid erfaring med over 12 års erfaring i branchen. Siden opstarten har der været god vækst, og der har løbende været tilgang både i medarbejderstaben og maskinparken. JP-anlæg har i dag 2 fastansatte, og i højsæsonen beskæftiger vi ca. 5 mand.

VORES VISIONER

Hvad kan og vil vi

Vi har en filosofi om at altid at være tro mod vores eget ophav, og holder os til opgaver hvor vi er sikre på at vi kan levere kvalitet der er i overensstemmelse med forventningerne til en højt professionel anlægsgartner. Derfor kan og vil vi løse jeres anlægsopgaver. Om de er små og “lige til”, eller det er store og komplekse, hvor vi kan varetage alt fra designfasen til et nøglefærdigt projekt.

Vi tillader os derfor også at sige nej til opgaver der ligger uden for vores kompetenceområde.

Vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med en lang række af betroede partnerne og leverandører som vi er afhængige af, og derfor er det nødvendigt at vi har styr på vores leveringssikkerhed og risikostyring, sådan at vi altid kan levere arbejde til aftalt tid og kvalitet. Derfor har vi altid minimum dublering på alle samhandelsaftaler.

Med mig som din anlægsgartner får du den drømmehave, som kan gøre de lyse sommeraftner på terrassen ekstra skønne og give plads til vinterhygge, hvis det er det, du ønsker af din have.

VORES KUNDER

Vi lever af vores kunder, så enkelt og ærligt kan det siges. Derfor lægger vi os i selen for at give vores kunder det de gerne vil have:

Vi servicerer både private, erhverv, og offentlige kunder.

Scroll to Top

MENU

JP ANLÆG

Siden

Services