Logo

STØTTEMURE

KREATIVE OG INNOVATIVE STØTTEMURE TIL DIG

Har du terrænspring i haven kan du have behov for en trappe der kan forbinde niveauerne.

Trapper i haven kan laves i mange varianter og vi arbejder med alle typer: Granit, chaussesten, brosten, granit og beton i kombination, forarbejdede betontrapper, m.fl.

​​Uanset materialevalg er der et væld af spændende muligheder, der udover at være funktionelle også kan byde på kreative løsninger, så en trappe i haven også kan blive et dekorativt element.

Støttemure i beton

Når der er terrænforskel og du ønsker optimal udnyttelse af skrånede arealer, kan der etableres en ensidig væg som betonstøttemur eller en dobbeltsidet kumme. Der findes et utal af muligheder for betonstøttemure i haven.

For at dimensionere betonstøttemure skal man være særlig opmærksom på højde, hældning, belastning samt om støttemuren skal være åben i konstruktionen eller en lukket støttemur.

Brosten støttemur

Brosten anvendes overalt på gader og stræder som belægninger og mure. Udseendet kan være meget forskelligt, og man skelner primært mellem nye og brugte brosten. Nye brosten fås i mange farver afhængig af producent. Det mest normale er at lægge stenene ned på langs med den flade side ud i halvforbandt, hvilket gør at gennemgående fuger undgås. En anden og spændende mulighed er at opføre muren i brosten af meget varierende størrelse i et tilfældigt mønster med større og mindre sten sat lodret og vandret.

Højbede i stål

Når det kommer til højbede er der mange muligheder. Vi har erfaring i etablering af højbede i forskellige materialer så som: Træ, stål, beton, komposit eller en kombination. Bedene kan udføres som en rumdeler, eller være lave en naturlig afgrænsning i terrænforskelle.

Vi hjælper gerne med at vejlede om de højbede der lige passer til dit projekt, både i materialevalg samt æstetik.

Scroll to Top

MENU

JP ANLÆG

Siden

Services