Logo

LightByJuul

FANTASTISKE FLOTTE LYS TIL UDENFOR

LightByJuul ® er en dansk opfindelse, og det hele startede en forårsdag i 2017 hos Peter Juul, som lige havde færdigrenoveret sin ejendom, men han følte, at der stadig manglede noget. Det var hygge, der manglede. Og de traditionelle udendørs lamper på husmuren var ikke nok.

Peter Juul gik i tænkeboks, og søgte en løsning hvorpå han kunne få elegance og hygge fra huset ført videre ud i haven og indkørslen. Sådan blev LightByJuul ® til. Siden da er ”meget vand løbet under broen”, som de selv formulerer det. ”Et husprojekt blev til en idé. En idé blev til et produkt. Et produkt blev til et patent.”

Deres mission er at levere den højest mulige kvalitet og ikke gå på kompromis med materialerne. Alle deres lamper kan naturligvis modstå vind og vejr, da de hovedsageligt er fremstillet i rustfrit stål.

Fliselamperne fra LightByJuul® er boret i hånden, og elektronikken er gennemgået nøje og testet. Produkterne, der forlader produktionen, er derfor godkendt og af højeste kvalitet. Produktionen skal beholdes i Danmark, så du altid er sikret den højeste kvalitet.

Patentanmeldte produkter

Deres produkter er ikke blot en sten med en lyskilde. Det er en samlet løsning, og efter tusindvis af timer med produktudvikling har LightByJuul ® skabt et produkt, der nu er patentanmeldt.

LightByJuul® er meget optaget af klima og klimaforandringer. Derfor er alle deres sten med integreret lys bygget på en miljøvenlig vision. Lamperne forbruger kun 0,6W pr. stk. Det betyder, at en lampe, som brænder 24 timer i døgnet i et helt år, har et samlet forbrug på 17 kr.

Kort sagt skal LightByJuul ® skal opleves med egne øjne!

Så hvis dette har vakt din interesse så kontakt JP Anlæg, og lad os tage en snak om hvor vi skal have lavet lækker belysning hos dig.

JP-Anlæg er forhandler af alle LightByJuul®’s produkter.

https://lightbyjuul.dk/

LIGHTBYJUUL

Scroll to Top

MENU

JP ANLÆG

Siden

Services